Sider

tirsdag den 12. november 2013

Blogudfordring tirsdag: Mit yndlingsmateriale

Det kommer nok ikke som nogen overraskelse for dem der læser med jævnligt at mit yndlingsmateriale at arbejde med er garn. Det er nok også mest bomuldsgarn. jeg synes det er lidt skræmmende at bevæge mig ud at at arbejde med andet garn end bomuld. 

Dog har jeg lavet forskellige ting i uld garn. Blandt andet ugle huen som kan ses her, som er hæklet i Lima uld. Jeg har også været i gang med at hækle nogle puder til sofaen. Men jeg løb tør for garn og kom ikke rigtigt længere.. :-) 

Der udover købte jeg fornyligt noget peruvian uld til at hækle et sleeve med zebra striber (jep det fra yarnfreak) til mit ipad, men det fungerede ikke rigtigt for mig :-)

Jeg har vedlagt lidt billeder af det lima garn jeg brugte til sofapuderne også et eksempel på hvad jeg har hæklet af Bomuldsgarn. //Marie

5 kommentarer:

 1. Sikke en fin ugle - og enhjørning i forrige indlæg. Rigtig søde:-)

  SvarSlet
 2. Hvor er den ugle bare sød!

  Det er skægt at læse, at rigtig mange bruger bomuld til hæklede dyr. Jeg kan bedst lide at lave dem i akryl. Men sådan er vi heldigvis så forskellige.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg havde egentligt aldrig forstillet mig at hækle i akryl, men det er da klart en mulighed jeg kunne finde på at afprøve...

   Slet
 3. Sikke en skøn ugle, du har begået!
  Det er helt interessant at læse, at rigtig mange bruger bomuld til at hækle i. Jeg har også hæklet en del i akryl.

  SvarSlet
 4. sød ugle og kan se du er en af de garn glade :-)

  SvarSlet