Sider

lørdag den 17. august 2013

Endnu et hæklet dyr - Pingvin

Jeg kan godt lide at hækle mindre projekter, fordi de bliver hurtigt færdig, og jeg kan se der sker noget. Sådan en dag havde jeg da jeg hæklede denne pingvin. Jeg synes selv den er ret sød. Den er fra bogen Hæklede Dyr. 

Jeg skal dog øve mig lidt i det der med at lime øjne på. jeg tror jeg bruger for meget lim, og derfor kommer man til at kunne se det store igennem det hvide i øjne. Hvis der er nogen der har tips til hvordan man undgår dette, modtages disse gerne. :-) 
Jeg ved ikke hvad pingvinen skal bruges til endnu, men det kommer nok. :-) Man ved aldrig hvornår man står og mangler en pingvin. 

//Marie

2 kommentarer:

  1. Den er rigtig sød :) Jeg har samme problem ind imellem. Jeg bruger tekstil lim fra stof og stil, og det skal tørre lidt inden man limer dele sammen. hvis jeg har lidt ekstra tålmodighed og lader det tørre ordentlig bliver det meget lidt at se. Og så er der meget forskel på tykkelse af filt. Jeg har lige købt filt i Stof 2000 da det er tykkere end det fra Stof og Stil, så håber jeg det kan hjælpe mig med de sidste problemer.

    SvarSlet
    Svar
    1. Mange tak for tippet. :-) Det kan være jeg skal prøve at købe noget tykkere filt.

      Slet