Sider

fredag den 3. januar 2014

Hjemmelavede Julegaver

Jeg synes det kunne være hyggeligt i år selv at lave nogle af de julegaver jeg skulle give, lige som så mange andre her i blogland. Jeg synes Troels' mor, far og lillebror skulle have de hjemme lavede gaver. 

Den jeg synes der er mest speciel og spændende, var den butterfly jeg hæklede til Tobias, Troels' lillebror. Han flyttede til København for et par år siden og læser på universitetet der ovre, og derfor synes jeg at en hjemme - hæklet butterfly ville passe fint til ham. :-)


Alt på butterflyen er hjemmelavet, jeg har selv syet den snor der skal rundt om halsen, og selv hæklet selve sløjfen. :-) Den første snor jeg havde lavet var for lille, da jeg fik Troels til at prøve den. Men det var heldigt nok for jeg havde fået syet den forkert på den dims der kan justere størrelsen ;-) Det kunne han heldigvis også hjælpe med. :-)


Troels' mor fik et hæklet hjerte, som jeg også har hæklet til min veninde. og Troels' far fik et glas hjemmelavet brombær marmelade. :-) Det er egentligt mest fordi vi har en joke på brombær og hindbær, så jeg synes det kunne være lidt hyggeligt.. 

//Marie

1 kommentar: