Sider

onsdag den 1. januar 2014

2013

I går var det sidste dag i 2013.. 2013 har været et vildt år for mig, der er sket rigtig mange store ting, nogle af dem havde jeg forventet, andre havde jeg ikke forestillet mig skulle sket i år. 

Jeg blev i slutningen af maj færdig med min HD i Regnskab og Økonomi styring. Det eneste jeg manglede var at skrive min hovedopgave. og det var faktisk inden opgaven blev afleveret og jeg skulle til at forberede mig til eksamen, at jeg oprettede bloggen. :-) 

Efter jeg afsluttede eksamen gik der ikke lang tid før vi ved et uheld kom til at kigge på det skønne hus vi bor i nu. Jeg blev forelsket ved første blik og synes bare det er hus var mit drømme hus. Men den lejlighed var en ejerlejlighed så vi ville ikke bare skynde os ud og købe et hus mens vi stadig havde lejligheden, så den blev sat til salg i sommers. Det tog 14 dage, så var den solgt. Så var der ingen vej tilbage og vi købte huset. 

Efter vi flyttede ud af lejligheden, tog vi på den mest fantastiske ferie til Singapore og Borneo. Det var helt fantastisk og kan klart anbefales. :-) ferie blev afsluttet med at Troels friede, og jeg sagde ja. :-) 

Efter vi kom hjem boede vi hos vores forældre sådan skiftevis i en måned til vi kunne flytte ind i huset. Heldigvis var der ikke en helt masse vi skulle have ordnet og sådan noget inden vi flyttede ind. 

For så lige at afslutte året fik jeg ved udgangen af november tilbudt nyt job, som jeg ikke kunne sige nej til. Så da jeg fik på juleferie sagde jeg farvel til mit gamle arbejde og 6. januar starter jeg på det nye, som jeg glæder mig rigtig meget til. 

Afslutningsvis vil jeg ønske jeg alle et godt nytår (og egentligt og en glædelig jul, det fik jeg vist aldrig gjort :-) )//Marie

1 kommentar:

  1. Det er godt nok også mange meget store ting der er sket i det sidste år.
    Også glædelig jul og godt nytår til dig :)

    SvarSlet