Sider

lørdag den 21. december 2013

Advendtspakker

Bedre sent end aldrig.. Jeg har som sagt haft rigtigt travlt på det sidste. Jeg har fået nyt arbejde som jeg starter på 2. Januar, så derfor har der været nok at se til med at få lukket det gamle ned. Der udover blev jeg for 2½ måned siden gymnastik træner for 14 piger i alderen 7-13. Hende jeg skulle være træner med, er desværre blevet syg, så nu står jeg helt alene med pigerne to gange om ugen. Så der har været run på. Der ud over er det jo december og der skal bages julesmåkager, pyntes til jul og købes julegaver.

Men nu er der juleferie fra både arbejde og gymnastik og derfor tid til at blogge lidt. :-)

Inden december gik i gang, lavede jeg fire advents-pakker til min veninde som nettop er flyttet hjemme fra, det har jeg også skrevet om tidligere. Den første pakke blev disse hjerter, som jeg også har skrevet om tidligere i forbindelse med blog udfordringen. :-)


Jeg har bare valgt at bruge noget gammelt garn, jeg havde i kurven. :-) Opskriften har jeg fundet her. Jeg synes opskriften var rigtig fin og nem at gå til, dog er den op engelsk. og man skal huske at læse opskriften. :-)


Jeg håber i nyder dagene op til jul :-)
//Marie

2 kommentarer:

  1. Sikke nogle søde hjerter i julefarver!
    Jeg har en opskrift, hvor de hækles på langs, men selvom den er på dansk, bliver de ikke symmetriske. Måske jeg skulle prøve den opskrift, som du har brugt i stedet?

    SvarSlet
  2. Hæklet på langs? Det kan jeg ikke lige forstille mig hvordan man gør det. :-) Men dem her er heller ikke helt symestiske, men der er opskrift på de enkelte buer, så kan man jo bare hækle den samme bue to gange. :-)

    SvarSlet